ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

Αγαπητοί Μέτοχοι και Φίλοι,

Σε συνέχεια της από 11/5/2015 ανακοίνωσης μας, σας ενημερώνουμε ότι για την άμεση και πληρέστερη πληροφόρηση σας περί της διαδικασίας, του κόστους, των στόχων των αγωγών αποζημίωσης των μελών της Ε.Μ.Φ.Τ.Τ. αλλά και του τρόπου που μπορούν να συμμετάσχουν όσοι μέτοχοι δεν έχουν μέχρι και σήμερα γίνει μέλη της Ε.Μ.Φ.Τ.Τ., θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συγκεντρώσεις – συζητήσεις με την παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Μ.Φ.Τ.Τ. και εκπροσώπων των δικηγόρων μας:

  •  Στην Αθήνα, τη Δευτέρα 18 / 5 / 2015 στις 19:00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα), για όσα μέλη μας κατοικούν στην Αττική και τους όμορους νομούς.
  •  Στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 23 / 5 / 2015 στις 17:00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32, 1οςόροφος, πλησίον εκκλησίας Αγίου Δημητρίου), για όσα μέλη μας κατοικούν στους νομούς Θεσσαλονίκης και τους όμορους νομούς.
  •  Στη Λάρισα, την Κυριακή 24 / 5 / 2015 στις 12:00 στο Τεχνικό και Εμπορικό Επιμελητήριο (Παπακυριαζή & Παπαναστασίου), για όσα μέλη κατοικούν στους νομούς της Θεσσαλίας.

Θα είναι χαρά μας να βρεθούμε και πάλι κοντά σας, να σας εξηγήσουμε τις προοπτικές, τις λύσεις και τα σχετικά διαδικαστικά καθώς και φυσικά να ακούσουμε προτάσεις και να λύσουμε τυχόν απορίες σας.

Share Post