Δελτίο τύπου για την συζήτηση της Αιτήσεως Ακυρώσεως των Μετόχων της πρώην PROBANK στο ΣτΕ

Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 συζητήθηκε μετά από πολλές αναβολές η Αίτηση Ακυρώσεως των μετόχων της πρώην PROBANK κατά της TτΕ ενώπιον του ΣτΕ. Τα Δικηγορικά μας Γραφεία, που εκπροσώπησαν τον μεγαλύτερο αριθμό μετόχων από όσους είχαν προσφύγει, παρουσίασαν με δυναμισμό και μαχητικότητα τα επιχειρήματα των πελατών μας γι’αυτή την τόσο άδικη και πραγματικά «σκανδαλώδη» απόφαση της ΤτΕ.

Η τεκμηρίωση των επιχειρημάτων μας αλλά και η αντίστοιχη αδυναμία αντίκρουσής τους από την καθής Τράπεζα της Ελλάδος μας δημιουργεί αισιοδοξία για την ευδοκίμηση της υποθέσεως.

Σειρά τώρα, όπως έχουμε ανακοινώσει ήδη στους ενδιαφερομένους, έχει η κατάθεση Ομαδικής Αγωγής στα Πολιτικά Δικαστήρια για την επιδίωξη αποζημίωσης. Γνωρίζουμε ότι μεταξύ των χιλιάδων μικρομετόχων υπάρχουν και εκατοντάδες υπάλληλοι αλλά και πρώην πελάτες της πρώην PROBANK που πιστεύοντας στην επιτυχή ολοκλήρωση της αυξήσεως κεφαλαίου έλαβαν και δάνεια για τον σκοπό αυτό και επείγει η ανάγκη δικαστικής προστασίας τους…

Γιά τον λόγο αυτό, σας καλούμε, στα τηλέφωνα του γραφείου μας 210.3633104 ή μέσω mail στο [email protected], ή μέσω της ιστοσελίδος μας www.kyroslawoffices.gr ή www.apozimiosi.gr να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συμμετάσχετε εφ’όσον ενδιαφέρεσθε.

Η τελική προθεσμία συμμετοχής είναι η 30η Νοεμβρίου 2015

Χαμένος Αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!

Για την

KYROS LAW OFFICES

Share Post