ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ – ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αξιότιμοι κύριοι & κυρίες Μέτοχοι του Τ.Τ., μέλη της Ε.Μ.Φ.Τ.Τ.,

Η Ένωση Μετόχων και Φίλων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σας εύχεται Καλή Χρονιά και αισιοδοξούμε ότι το 2016 θα ευδοκιμήσουν οι αγώνες και οι προσπάθειες μας.

Ήδη 300 μέτοχοι έχουν ολοκληρώσει τις απαραίτητες ενέργειες και το δικηγορικό γραφείο «Κυριακόπουλος, Σκιαδιώτη και Συνεργάτες» αμέσως μετά τη λήξη της αποχής των δικηγόρων θα καταθέσει τις πρώτες αγωγές για τις αποζημιώσεις μας. Το ευχάριστο για όλους μας είναι ότι οι δίκες θα οριστούν εντός του τρέχοντος έτους, πολύ συντομότερα δηλαδή από ό,τι περιμέναμε. Αυτό βέβαια σημαίνει αυτόματα ότι θα χρειαστεί να καταβληθούν συντομότερα και τα δικαστικά έξοδα συζήτησης των αγωγών (αγωγόσημο).

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι η όποια θετική εξέλιξη για εμάς (χρηματικές αποζημιώσεις ή ανταλλαγή μετοχών) θα προέλθει και κάτω από την πίεση των αγωγών και μόνο για όσους καταθέσουν αγωγές. Κατόπιν τούτου και επειδή τα 3 τελευταία έτη χάρη στις προσπάθειες όλων μας έχουμε στοιχειοθετήσει νομικά τις απαιτήσεις μας, έχουμε πολύ ισχυρές πιθανότητες να κερδίσουμε. Σας προτρέπουμε λοιπόν να σπεύσετε και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία κατάθεσης αγωγών.

Προς επίρρωση των προαναφερομένων, σας ενημερώνουμε ότι επενδυτές, αφού εξέτασαν την υπόθεση μας, ήρθαν σε επικοινωνία με τους δικηγόρους μας και τους πρότειναν να καταβάλλουν οι ίδιοι τα δικαστικά έξοδα για όσους μετόχους δεν δύνανται ή δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν, με αντάλλαγμα την εκχώρηση του 30% του ποσού της αποζημίωσης που θα επιδικαστεί στον κάθε μέτοχο.

Τις επόμενες ημέρες λοιπόν το δικηγορικό γραφείο θα έρθει σε επαφή με τα μέλη της ΕΜΦΤΤ που πρέπει να καταβάλλουν υψηλά δικαστικά έξοδα, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν στη διαδικασία των αποζημιώσεων υπό προϋποθέσεις στις οποίες να μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Τονίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή των μετόχων στην παραπάνω πρόταση συνεχίζει να είναι η πρότερη εκ μέρους των μετόχων καταβολή της συνδρομής στην ΕΜΦΤΤ, σύμφωνα και με τον πίνακα που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας στην ενότητα ΧΡΗΣΙΜΑ => ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ => ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ.

http://emftt.gr/anakoinoseis/2016/1/31/anakoinosi.php

Share Post