Η Ενημέρωση της KYROS LAW στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας για τις υποχρεώσεις των επαγγελματιών στα Ασφαλιστικά Ταμεία, το Δημόσιο και τις Τράπεζες.

Σημαντική επιτυχία  σημείωσε η ημερίδα του ΕΕΑ, στις 6 Ιουνίου 2016,με θέμα την ενημέρωση των επιχειρηματιών, των φοροτεχνικών και των πολιτών για τις νομικές πλευρές των ρυθμίσεων που ισχύουν για την αντιμετώπιση της κρίσης, των οφειλών και των πτωχεύσεων. Τέθηκαν ζητήματα της νομοθεσίας των ρυθμίσεων που ισχύουν και με ποιόν τρόπο μπορούν οι επαγγελματίες να προστατευθούν όσο μπορούν καλύτερα αξιοποιώντας το υπάρχον νομικό πλαίσιο.

Την ημερίδα παρακολούθησαν απευθείας, εκατοντάδες επαγγελματίες και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα μέσω του διαδικτύου.

Στην ημερίδα μίλησαν και απάντησαν σε σειρά ερωτημάτων, εκφράζοντας την άποψή τους βγαλμένη από την πείρα, οι έγκριτοι νομικοί:

  1. Γιάννης Κυριακόπουλος
  2. Τάσος Κούρτης
  3. Δημήτρης Τεμπέρης

Τον συντονισμό της ημερίδα είχε ο Γιώργος Φλωράς, μέλος του ΔΣ του ΕΕΑ.

Στην ημερίδα τέθηκαν και απαντήθηκαν 41 ερωτήματα που διατυπώθηκαν γραπτά προς το ΕΕΑ τις προηγούμενες μέρες, για την ημερίδα ενώ πολλά άλλα ερωτήματα τέθηκαν προφορικά από τους παραβρισκόμενους και πραγματοποιήθηκε εξαντλητικός διάλογος.

Τα θέματα που κυρίως περιστράφηκαν οι ερωτήσεις ήταν:

  1. ΟΑΕΕ – ΤΑΜΕΙΑ
  2. ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  3. ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ
  4. ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ – ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ
  5. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
  6. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕ ΧΡΕΗ
  7. ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Share Post