Συμμετοχή στο Hellenic Innovation Forum

Ο Διαχειριστής Εταίρος της KYROS LAW OFFICES Γιάννης Κυριακόπουλος θα συμμετέχει αύριο στις 2 Μαρτίου 2017, ώρα: 12:30 – 13:45, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, αίθουσα ΒΕΡΓΙΝΑ (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, ΤΚ 16121, Αθήνα), σε panel που διοργανώνεται στα πλαίσια του HELLENIC INNOVATION FORUM 2017 με θέμα : «Προτάσεις 2ης Ευκαιρίας για την επιχείρηση σε Κρίση», προσκεκλημένος από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Θα παρουσιάσουμε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις μας σχετικά με το ήδη σε δημόσια διαβούλευση Νομοσχέδιο του ΥπΟικ που αφορά όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αδυναμία πληρωμών των υποχρεώσεών τους προς τις Τράπεζες, Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία. http://www.opengov.gr/ypoian/?p=8036

Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Tα μέλη του ΕΕΑ μπορούν να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στα πλαίσια του HELLENIC INNOVATION FORUM 2017, που έχει ως θέμα : “Προτάσεις 2ης ευκαιρίας για την Επιχείρηση σε κρίση”.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2017, ώρα: 12:30 – 13:45, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, αίθουσα ΒΕΡΓΙΝΑ (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, ΤΚ 16121, Αθήνα).

Οι ομιλητές της παρουσίασης θα είναι οι:

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ
Τρύφων Αλεξιάδης, Πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών
Στέφανος Κομνηνός, Αναλυτής Αγοράς, Σύμβουλος Διοίκησης ΕΕΑ
Γιώργος Φλωράς, Μέλος ΔΣ ΕΕΑ
Γιάννης Κυριακόπουλος, Δικηγόρος, Ειδικός σε θέματα οφειλών σε τράπεζες.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Στην παρουσίαση θα συζητηθούν οι διαθέσιμες δυνατότητες για έναν επιχειρηματία να λάβει την 2η Ευκαιρία και να συνεχίσει την επιχειρηματική του δράση χωρίς το βάρος των οφειλών του παρελθόντος (υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που προσφέρει το Θεσμικό Πλαίσιο).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του ΕΕΑ και επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους σε αυτήν έως και την Τετάρτη 01/03/2017 με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εργασίες των ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ και των δύο ημερών ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ.

Share Post