Συμμετοχή του Διευθύνοντος Εταίρου της Δικηγορικής Εταιρείας KYROS LAW κ. Γ. Κυριακόπουλου, σε Διεθνές Συμπόσιο που διεξάγεται στη Βιέννη στις 17/05/2017 με θέμα την Διαχείριση Χρέους της Χώρας

SYMPOSIUM | Greece, Out of The Crisis: Debt-End or Dead-End

Στις 17/05/2017 διεξάγεται στη Βιέννη το σημαντικότερο συνέδριο από την αρχή της Χρηματοπιστωτικής Κρίσεως στην Ελλάδα με την συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, διεθνούς φήμης.

Είναι μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή μας σε αυτό, με θέμα την ελληνική κρίση και την έξοδο από αυτήν  και τίτλο: “Οι καταστρεπτικές συνέπειες της αναδιάρθρωσης Χρέους του Ιδιωτικού Τομέα στην Ελληνική Οικονομία και σε σειρά επενδυτών σε ΟΕΔ (Τράπεζες, Ασφαλιστικά Ταμεία, Ιδιώτες)”.

Διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Webster της Βιέννης και τον Καθηγητή Νίκο Αντωνακάκη, με τη συμμετοχή κορυφαίων ακαδημαϊκών, εμπειρογνωμόνων και αξιωματούχων. Σκοπός του Συμποσίου είναι η συνεισφορά σ’ έναν διάλογο μεταξύ ριζοσπαστικών και ορθόδοξων προτάσεων εξόδου από την κρίση και θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση στις 17/5 και θα μπορέσουν όλοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να παρακολουθήσουν εισηγήσεις και απόψεις που άλλες έχουν αναδειχτεί επαρκώς και άλλες καθόλου στη χώρα μας.

Μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, θα συμμετάσχει ο Ιωάννης Κυριακόπουλος στο ακόλουθο panel συνομιλητών: Η δική μας παρέμβαση εκτιμάται ότι θα γίνει μετά τις 17:30 και θα εδράζεται στην πολυεπίπεδη «εμπλοκή» μας:

Α. και με την ιδιότητα του Δ/ντος Συμβούλου της ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών, όπου επιτύχαμε την επιτυχή αναδιάρθρωση του χαρτοφυλακίου των υπό διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων των Ασφαλιστικών Ταμείων, με αποδόσεις «ρεκόρ» στα κεφάλαια αυτά, έως και σήμερα &

Β. υπό την ιδιότητα του Διαχειριστή-Εταίρου της Δικηγορικής Εταιρείας KYROS LAW OFFICES, με γραφεία και εδώ και στις ΗΠΑ, όπου έχουμε εμπλακεί σε σειρά ομαδικών και ατομικών αγωγών επενδυτών κατά Τραπεζών, Κεντρικών Τραπεζών, Ελληνικού & Kυπριακού Δημοσίου, σε Ελληνικά & Διεθνή Δικαστήρια (ICSID- International Center for the Settlement of Investment Disputes, Washington DC).

Περισσότερα: http://webster.ac.at/event/symposium-greece-out-crisis-debt-end-or-dead-end

Lectures / Panel Discussion on The Greek National Debt, Origins and Solutions 

Prof. Hudson, Michael. Professor of Economics at the University of Missouri, Kansas City.

Lecture on “Why the Greek debt should be cancelled. It was odious in the first place

Kyriakopoulos, John. Lawyer & Economist, Managing Partner Kyros Law Offices, Former Managing Director of the Hellenic Pension Mutual Fund Management Company.
Expert Short Intervention on “The destructive effects of the 2012 Private Sector Involvement

Prof. Lapavitsas, Costas. Professor of Economics at the School of Oriental and African Studies, University of London.
Lecture on “Estimating the redenomination cost of Greek exit from the EMU

Prof. Liargovas, Panagiotis. Professor of Economics at the University of Peloponnese, Coordinator of the Parliamentary Budget Office.
Lecture on “Is there a ‘Debt Trap’ in the Greek economy?

Prof. Ritschl, Albrecht. Professor of Economic History London School of Economics.
Lecture on “TBA

Prof. Werner, Richard. Chair in International Banking, Director, Centre for Banking, Finance and Sustainable Development.
Lecture on “TBA

Dr. Yamaguchi, Kaoru. Director, Japan Futures Research Center. 
Lecture on “Electronic public money is a savior for debt economies. An on-going experiment in Japan

Moderator: Konstas, Chris. Journalist, Βusiness Editor in Chief, The Paraskinio, Action 24 TV

Share Post