Έναρξη Δικαστικών Ενεργειών για τη σωτηρία του Λογαριασμού Επικούρησης των συνταξιούχων της ΕΤΕ (ΛΕΠΕΤΕ)

16/02/208 – Νέα αγωγή διεκδίκησης για το ΛΕΠΕΤΕ – Αγωγή Λογοδοσίας

Λήξη προθεσμίας ισχύος οικονομικής προσφοράς γιά τον ΛΕΠΕΤΕ στις 31 Μαρτίου 2018! Περισσότερα εδώ

H Kyros Law Offices βρίσκεται μαχόμενη στο πλάι των συνταξιούχων της ΕΤΕ και την προστασία του Λογαριασμού Επικούρησής τους!

Κατόπιν μελέτης του θέματος της επικούρησης που χορηγείται στους συνταξιούχους της ΕΤΕ από το 1949, και μετά από απαίτηση δεκάδων συνταξιούχων της ΕΤΕ, αναλαμβάνουμε την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της επαπειλούμενης αποφάσεως της Διοικήσεως της Εθνικής Τραπέζης και –εάν τελικά η απειλή υλοποιηθεί- να στραφούμε δικαστικά εναντίον της, ως εντολοδόχοι τους.

Δεδομένης της πλήρους ανεξαρτησίας των δικηγορικών μας γραφείων και της άρνησής μας να παρακολουθήσουμε οιεσδήποτε σκοπιμότητες που εν τέλει φαλκιδεύουν τα συμφέροντα των εντολέων μας, δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα δικαστικά & εξωδικαστικά «όπλα» μας, για την προστασία των δικαιωμάτων τους.

Γνωρίζουμε, ότι αυτό είναι το στάδιο, στο οποίο θα κατέληγαν οι Τράπεζες (και οι δεσμώτες-δανειστές της Χώρας μας) , αφου πρώτα ολοκληρώθηκε ο επταετής κύκλος της περιουσιακής σφαγής των ομολογιούχων, μετόχων και επενδυτών εν γένει: Ο πλήρης εκμηδενισμός, των οιωνδήποτε βοηθημάτων, ακόμη κι εκείνων που προέρχοντο από ΔΙΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ μεταξύ των τραπεζουπαλλήλων και των Τραπεζών, στα πλαίσια της υποτιθέμενης «βελτίωσης» των τραπεζικών ισολογισμών και της απαλλαγής τους από «άχθη» του παρελθόντος και εν τέλει στην «ισομερή» καθίζηση και κατανομή της φτώχειας όλων.

Διαβάστε την πλήρη Ανακοίνωση εκ της Διευθύνσεως της Kyros Law Offices

Μην μένετε αμέτοχοι στην κατάργηση του Λογαριασμού Επικούρησης της Εθνικής Τράπεζας! Κατεβάστε και συμπληρώστε την εξουσιοδότηση ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3633104

 

Post Tags
Share Post