ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PROBANK – ΕΩΣ 30/11/2017

Όπως γνωρίζετε, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 είχε συζητηθεί η Αίτηση Ακυρώσεων των μετόχων της πρώην PROBANK κατά της ΤτΕ ενώπιον του ΣτΕ.

Τα Δικηγορικά μας Γραφεία, που εκπροσώπησαν τον μεγαλύτερο αριθμό μετόχων από όσους είχαν προσφύγει, παρουσίασαν με δυναμισμό και μαχητικότητα τα επιχειρήματα των πελατών μας γι’αυτή την τόσο άδικη και πραγματικά “σκανδαλώδη” απόφαση της ΤτΕ. Η βιωσιμότητα των επιχειρημάτων μας αλλά και η αντίστοιχη αδυναμία αντίκρουσής τους από την Τράπεζα της Ελλάδος μας δημιουργεί αισιοδοξία για την ευδοκίμηση της υποθέσεως αυτής. Η έκδοση αποφάσεως από το ΣτΕ φαίνεται όμως ότι ακόμη αργεί.

Ωστόσο, η διαδικασία για την κατάθεση Ομαδικής Αγωγής Αποζημίωσης στα αρμόδια Δικαστήρια για την αδικοπρακτική συμπεριφορά, την παράνομη και υπαίτια πρόκληση ζημίας στους μετόχους της Τράπεζας PROBANK και την επιδίωξη αποζημίωσης βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλιστα στο τελικό στάδιο τεκμηρίωσης της ζημίας και των αιτημάτων των μετόχων.

Γι’αυτό το λόγο η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ συμμετοχής στις ομαδικές αγωγές

λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2017. Πέραν αυτής καμία αίτηση συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή.

  • Οι Μέτοχοι Probank που ανήκουν στο Σύλλογο πρώην Εργαζομένων Probank πρέπει να συμπληρώσουν τα συνημμένα έγγραφα “Απαραίτητα Δικαιολογητικά για την Υπόθεση PROBANK” και την “Ατομική Εξουσιοδότηση Μετόχων Συλλόγου Πρώην Εργαζομένων Probank προς Kyros Law”
  • Οι Μέτοχοι Probank που ΔΕΝ ανήκουν στο Σύλλογο πρώην Εργαζομένων, πρέπει να συμπληρώσουν τα συνημμένα έγγραφα “Απαραίτητα Δικαιολογητικά για την Υπόθεση PROBANK” και την “Τελική Προσφορά Probank για Πολιτικά Δικαστήρια (για Μετόχους εκτός Συλλόγου”

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε με τα γραφεία μας στο τηλ.κέντρο 210-3633104, στο www.apozimiosi.gr, ή να υποβάλλουν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα μας www.kyroslawoffices.gr επικοινωνία.

Share Post