Ημερίδα Ενημέρωσης για Νομικά Θέματα

Τα Δικηγορικά μας γραφεία Kyros Law Offices θα διοργανώσουν ημερίδα στις 27/9 στην Αίθουσα «Νίκη» του Ξενοδοχείου Τιτάνια για τρέχοντα νομικά θέματα που αφορούν τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

To 1o θέμα που θα αναλυθεί αφορά τον ΕΝΦΙΑ (πρώην ΦΑΠ) που επιβλήθηκε με λανθασμένους υπολογισμούς. Θα αναλυθούν οι δυνατότητες που έχουν οι κάτοχοι ακινήτων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη με στόχο η φορολογία να είναι επί της πραγματικής αξίας και όχι επί της αξίας που έχει ορίσει το Υπουργείο Οικονομικών κατ’ εφαρμογή του νόμου 3842/2010.

Το 2o θέμα θα είναι η ενημέρωση των δανειοληπτών στεγαστικών δανείων σε Ελβετικό Φράγκο. Η επιβάρυνση των δανειοληπτών λόγω της ανατίμησης της ισοτιμίας ευρώ με ελβετικό φράγκο ξεπερνά το 30% στις μηνιαίες δόσεις και στο άληκτο κεφάλαιο τους αντιστοίχως. Είμαστε ήδη σε διαδικασία ομαδικής αγωγής και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε όπως και πολίτες σε πολλές άλλες χώρες.

Στο 3ο μέρος της ημερίδας θα υπάρχει ενημέρωση για διάφορα θέματα ομαδικών αγωγών που αφορούν το γραφείο μας (Διεθνής Διαιτησία Κύπρου, αγωγή μετόχων Probank, ομολογιούχοι κτλ.).

Αναλυτικά το Πρόγραμμα της ημερίδας είναι το παρακάτω:

10:00 – 12:00 -> ΕΝΦΙΑ
12:00 – 12:30 -> ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΦΕ
12:30 – 14:00 -> ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ
14:00 – 15:30 -> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

Share Post