Δωρεάν συμμετοχή στην Προσφυγή στη Διεθνή Διαιτησία κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας

Αξιότιμοι Κύριοι & Κυρίες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε  ότι η Συμμετοχή στην Προσφυγή στη Διεθνή Διαιτησία κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι πλέον ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς Προκαταβολή Διαιτητικών Εξόδων!

Δεδομένης της μεγάλης συμμετοχής , της αισιοδοξίας των Δικηγορικών Εταιρειών για τη δικαίωση των ζημιωθέντων Καταθετών και Επενδυτών, αλλά και της επερχόμενης λήξης της προθεσμίας συμμετοχής στις 31/12/2014, αποφασίστηκε το ποσοστό των Διαιτητικών Εξόδων που αναλογεί σε κάθε προσφεύγοντα (έως 10%), να αφαιρείται (όπως προβλέπει η Σύμβαση) από το ποσό αποζημίωσης  που θα εισπραχθεί με το πέρας της διαδικασίας, χωρίς να προκαταβάλλεται μέρος από αυτό (1%).

Δίνεται κατ’ αυτό τον τρόπο η δυνατότητα συμμετοχής και σε όσους δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια λόγω της μεγάλης περιουσιακής απώλειας την οποία υπέστησαν μέσω του bail-in στην Κύπρο, να ενταχθούν στην ιστορική αυτή κίνηση των Γραφείων μας.

Παράλληλα, επισημαίνουμε ότι όσοι από τους συμμετέχοντες έχουν ήδη προβεί στην προκαταβολή του 1% των Διαιτητικών Εξόδων, δεν επιβαρύνονται επιπλέον συγκριτικά με τους λοιπούς αιτούντες, αφού το ποσοστό αυτό συμψηφίζεται με το αναλογούν ποσό Διαιτητικών Εξόδων, όπως προβλέπει η σύμβαση που έχει ήδη υπογραφεί.

Πιστεύοντας στην ισχυρή Νομική Προσέγγιση των Γραφείων μας σαςτονίζουμε ότι όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε πρέπει να σπεύσατε το συντομότερο δυνατό!

Share Post