Δελτίο τύπου για την παρουσίαση της Kyros Law Offices για ΕΝΦΙΑ και Ελβετικό Φράγκο

Τα Δικηγορικά μας Γραφεία για μία ακόμη φορά επέλεξαν να παρουσιάσουν τα νομικά επιχειρήματα για επιλεγμένες υποθέσεις μας το Σάββατο 27/9/14 στο ξενοδοχείο Τιτάνια σε ανοικτό κοινό.

Αυτή την φορά δόθηκε έμφαση στις υποθέσεις των Ομαδικών Προσφυγών κατά του ΕΝΦΙΑ και στις υποθέσεις των Δανείων σε Συναλλαγματική Ισοτιμία EUR/CHF.

To ενδιαφέρον του κοινού υπήρξε μεγάλο και, μολονότι η υπόθεση του ΕΝΦΙΑ ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη και οι προσαρμογές –ως είθισται- της τελευταίας στιγμής να προκαλούν «πονοκέφαλο» ακόμη και σε βετεράνους λογιστές και φοροτεχνικούς, οι συνεργάτες μας Ι. Κυριακόπουλος και Χ. Κλειώσσης ανέλυσαν με ιδιαίτερα εμπεριστατωμένη νομική επιχειρηματολογία το «κλειδί» της νομικής μας προσέγγισης, την αισιοδοξία τους για την επιτυχή εξέλιξη των ήδη κατατεθειμένων προσφυγών, όπως και την σημαντική επιτυχία της προκλήσεως «Πιλοτικής Δίκης» από το ΣτΕ γιά τις 4 Νοεμβρίου 2014, όπου και θα παρέμβει και ο ΔΣΑ για την υποστήριξη των Γραφείων μας!

Επίσης αναπτύχθηκε λεπτομερώς η σημασία της αποφάσεως του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) για τα λεγόμενα «Δάνεια Σε Ελβετικό Φράγκο» στις ήδη αναληφθείσες υποθέσεις δανειοληπτών εκ μέρους των γραφείων μας, και η ιδιαίτερη εξειδίκευσή μας σε θέματα χρηματοπιστωτικού-Τραπεζικού Δικαίου. Ηδη, μεγάλος όγκος δανειοληπτών και από τη Ελλάδα αλλά και την Κύπρο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα και η σχετική Οικονομική Προσφορά των Γραφείων μας να έχει προσαρμοσθεί αναλόγως, για την διευκόλυνση του κοινού.

Η KYROSLAWOFFICES, θα συνεχίσει την ήδη εδραιωμένη «τακτική» της να ενημερώνει ανοικτά τους Ελληνες Πολίτες, για θέματα που άπτονται των επίκαιρων και όλο διογκούμενων προβλημάτων τους σε σχέση με τις Τράπεζες και την παρατεταμένη ύφεση, με πάθος, δυναμισμό και προσήλωση και πρόταγμα την προστασία των αδυνάτων.

Οι επόμενες ανοικτές συγκεντρώσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος θα συνεχιστούν όλο το προσεχές διάστημα και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες μας Αποζημίωση και Kyros Law ή να τηλεφωνούν στα γραφεία μας από τις 09:00 το πρωί έως τις 09:00 το βράδυ Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Μπορείτε να δείτε εδώ την παρουσίαση σε pdf : Παρουσίαση για ΕΝΦΙΑ και Ελβετικό Φράγκο

Share Post