Ενημέρωση για την αναβολή εκδικάσεως αγωγής Ομολογιούχου κατά Πειραιώς

Ενημέρωση Ομολογιούχων Φυσικών Προσώπων επί της αναβολής της εκδικάσεως της 27/10/2014 συζητήσεως επί αγωγής Ομολογιούχου κατά της Τραπέζης Πειραιώς ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αθηνών

Αγαπητοί Φιλοι και Φίλες,

Ομολογιούχοι του Ελληνικού Δημοσίου

Η συζήτηση σήμερα ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αθηνών αναβλήθηκε γιά τις 10/02/2015. Η αλήθεια είναι ότι, ώς πρωτοείσακτη, έχει το δικαίωμα η αντίδικός μας Τράπεζα να αιτηθεί μίας αναβολής και το Δικαστήριο να την κάνει αποδεκτή, κι αυτό είναι δικονομικά αποδεκτό.

Βεβαια, υπο τις συνθήκες που ζητήθηκε αυτή η αναβολή εκτιμούμε ότι δέν ήταν ορθή η συμπεριφορά της αντιδίκου και, την προειδοποιούμε ότι δεν θα δεχθούμε αδιαμαρτύρητα την αδικαιολόγητη παρέλκυση της διαδικασίας.

Αλλωστε, δέν έχουν να κερδίσουν τίποτα: Εμείς έχουμε τόση “δικαστηριακή ύλη” τα επόμενα 3 χρόνια, με τόσο αριθμό προσδιορισμένων αγωγών που έχουμε να δικάσουμε, που τελικά, το “πικρό” ποτήρι δέν θα το αποφύγουν. 

Επί 3 συνεχώς χρόνια, θα “εκπαιδεύσουμε” τους δικαστές εξηγώντας τους την τεράστια αδικία που διενήργησαν οι Τράπεζες σε συμπαιγνία με το Κράτος κατά των μικροομολογιούχων, γιατί χωρίς την δική τους παραπλανητική συμπεριφορά, παρότρυνση και συμβουλή και χωρίς την δική τους αυθαίρετη συμφωνία να κουρευτούν και τα δικά σας ομόλογα, γεγονός που τους προσέδωσε σημαντική χρηματοδότηση γιά την ανακεφαλαιοποίησή τους, δεν θα υφίστασθο τόσες συντριπτικές απώλειες στα κεφάλαιά σας.

Επί 3 συνεχώς χρόνια, θα θυμίζουμε στον κόσμο και στους Δικαστές, οτι οι Τραπεζες παραβίασαν συστηματικά την Ελληνική & Ευρωπαική Νομοθεσία και δέν θα τις αφήσουμε σε ησυχία ούτε μία ημέρα πρίν αποφασίσουν, γιά να αποφύγουν τον συνεχή διασυρμό, να προβούν στην αμετάκλητη αποδοχή της ευθύνης τους και να καταβάλλουν αποζημιώσεις, είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά.

Αλλωστε ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, ΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Η νομοθεσία που επικαλούμαστε, η οποία ισχύει αυτούσια σε όλη την Ευρωζώνη, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην δικαίωσή σας και ήδη, από Αυστριακά και Γερμανικά Δικαστήρια, όσες αποφάσεις εκδίδονται με αυτούσιο αίτημα αποζημίωσης επενδυτών σε Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου κατά Τραπεζών είναι ΟΛΕΣ θετικές υπέρ των επενδυτών!

Σήμερα, ήταν η πρώτη από τις πολλές δίκες που θα διεξάγουμε γιά όσους/όσες από εσάς μας έκαναν την ιδιαίτερη τιμή να μας εμπιστευθούν. Ηταν ιδιαίτερα συγκινητική γιά εμάς η συμμετοχή δεκάδων από εσάς, που, άν και καταπτοημένοι, απογοητευμένοι, με σωρεία δικών σας καθημερινών προβλημάτων που το Κράτος και οι Τράπεζες από κοινού σας προκάλεσαν, άδικα και κυνικά, σπεύσατε στο πλευρό των δικηγόρων σας που κάνουν μιά συνεχή και αγχώδη προσπάθεια.

Η παρουσία σας μας πολλαπλασίασε τη δύναμη και μας έκανε να ανανεώσουμε ενώπιόν σας, την υπόσχεση που σας δώσαμε από τη αρχή:
Αυτό τον Αγωνα θα τον πολεμήσουμε μέχρι τέλους και πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε!

Σας θέλουμε κοντά μας, όσο γίνεται περισσότερους, ώστε στο επόμενο ακροατήριο να γεμίσει το Δικαστήριο με ανθρώπους αποφασισμένους γιά δικαίωση.

Με εκτίμηση

Γιά την KYROS LAW OFFICES

Γιάννης Κυριακόπουλος

Share Post