Ο Jo Biden εντάσσεται στο «βαρύ πυροβολικό» της G&E, αποκλειστικού συνεργάτη της Εταιρείας μας

Η Δικηγορική Εταιρεία G&E (με γραφεία στις πόλεις New York, Washington D.C., Chicago and Wilmington, Delaware), με την οποία έχουμε αποκλειστική συνεργασία, που έγινε γνωστή μέσω της υποθέσεως Προσφυγής στη Διεθνή Διαιτησία κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας για την αποζημίωση Καταθετών και Κατόχων Αξιογράφων, λόγω της περιουσιακής απώλειας που υπέστησαν μέσω του bail – in στην Κύπρο, γνωστοποίησε στις 12/1/2015 την ένταξη στο δυναμικό της Εταιρείας του διακεκριμένου Γενικού Εισαγγελέα του Delaware  και γιου του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Joseph R. “Beau” Biden.

Ο Jo Biden ως επικεφαλής του Εθνικού Διακανονισμού με τους μεγαλύτερους δανειστές ενυπόθηκων δανείων της Χώρας το 2012, πέτυχε περισσότερα από 75 εκατομμύρια δολάρια σε οικονομικά οφέλη για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Delaware, καθώς και άλλα θύματα της οικονομικής κρίσης, ενώ το 2013 πέτυχε διακανονισμό άλλων 20 εκατομμυρίων δολαρίων με τη JP Morgan Chase για την αποτυχία της να αποκαλύψει τον πραγματικό κίνδυνο των ενυπόθηκων τίτλων που πωλήθηκαν σε επενδυτές.

Η Kyros Law Offices, καλωσορίζει το σημαντικό αυτό συνεργάτη της Εταιρείας Grant & Eisenhofer, που πρόσφατα εντάχθηκε στο «βαρύ πυροβολικό» της, και που με την εξειδίκευση αλλά και την εμπειρία του θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην Προστασία Επενδυτών κλπ.

Για να διαβάσετε την πλήρη ανακοίνωση, σας παραπέμπουμε στην ιστοσελίδα της Δικηγορικής Εταιρείας G&E, μέσω του link  που ακολουθεί:

http://www.gelaw.com/press-release/Biden_01-12-15.pdf

Share Post